+420  607 476 644    

Tel: +420 607 476 644 I  po-pá 8:00 - 16:00hod            E-mail: obchod@idealnaramky.cz

Poptávka

Ochrana osobních údajů

Ochranu osobních údajů a důvěrnost při jejich uchovávání bereme velmi vážně, a proto se držíme příslušných státních i evropských nařízení. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme pouze s vaším výslovným souhlasem a v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Veškeré osobní údaje jsou uloženy na serverech s vysokou úrovní bezpečnosti a jsou chráněny proti zneužití ze strany nepovolaných osob.

1. Cookies a sociální sítě

1.1. Cookies jsou malé textové soubory obsahující krátké údaje, které mohou být při návštěvě webové stránky uloženy do zařízení uživatele. Na našich webových stránkách používáme soubory cookie, které slouží k následujícím účelům: zapamatování si přihlášeného uživatele; komfortní funkce webu; anonymizované vyhodnocování pohybu uživatelů po webu; zákaznický chat;

Získávání dobrovolné zpětné vazby od uživatelů a personalizace zobrazování reklam. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

1.2. Na našich webových stránkách používáme nástroje, díky kterým se Vám zobrazují (i na stránkách třetích stran) sdělení, která jsou v souladu s tím, co Vás zajímá. K tomu používáme soubory cookies, které využívají nástrojů externích společností. Na našich Webových stránkách využíváme tyto nástroje: Reklamní funkce Google Analytics nad rámec základních analytických funkcí; Doplňkové služby Wix, které v rámci optimalizace Webových stránek můžou zpracovávat informace o uživateli; Ads–nástroj, který používá soubory cookie k zobrazování reklam relevantních pro uživatele, ke zlepšování přehledů výkonu kampaní nebo k zabránění tomu, aby uživatel viděl stejnou reklamu vícekrát; Marketingové služby společnosti META, které umožňují zobrazení reklamy uživatelům Webových stránek při návštěvě sociálních sítí META nebo jiných webů, které také používají tyto nástroje; Marketingové nástroje společnosti Seznam.cz, a.s., které umožňují realizovat reklamu zobrazovanou ve vyhledávačích a v obsahové a partnerské síti Seznam.cz. .

1.3. Soubory cookies můžete v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých. Způsob nastavení souborů cookies v nejčastěji používaných prohlížečích najdete na následujících odkazech: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Microsoft Edge, Safari.

 

1.4. Tlačítka sociálních sítí jsou na našich webových stránkách umístěna zejména pro možnost interakce se sociálními sítěmi, abychom webové stránky učinili zajímavější pro Vás jako uživatele. Spojení s příslušnou sociální sítí nastane, pouze pokud aktivně kliknete na příslušné tlačítko. V tomto případě Váš webový prohlížeč zahájí připojení k serverům příslušné sociální sítě.

  • Jaké osobní údaje shromaždujeme ?

Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

 

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os.údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá náš zpracovatel /správce webu/ os.údajů Unlock studio.

 

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci mailem. Jedná se o jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost Unlock studio řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

 

  • Proč tyto údaje potřebujeme ?

Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely  k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Zpracovatel webu Unlock studio se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky  a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.

  • Trvalé smazání dat vašeho zákazník

 

Po odeslání žádosti o smazání údajů emailem obdržíte oznámení potvrzující zahájení procesu. Údaje budou vymazány do 48 hodin od odeslání žádosti.