Nahrát obrázek
Velikost do 15MB, typ obrázků .jpg, .png, a .gif
Nahrát dokument
Velikost do 15MB, typ:doc,.xls,.ppt,.odt,.odp a .pdf .

Nahrát obrázek nebo soubor  

Ochrana osobních údajů

Zpracovatel webu Unlock studio uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem  č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění.

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?

Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

 

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os.údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá náš zpracovatel /správce webu/ os.údajů Unlock studio.

 

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci mailem. Jedná se o jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost Unlock studio řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

 

Proč tyto údaje potřebujeme ?

Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely  k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Zpracovatel webu Unlock studio se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky  a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.

 
Instagram
Facebook
Informace