Nahrát obrázek

Váš soubor byl odeslán

Nahrát dokument

Nahrát obrázek nebo soubor  

Děkujeme.html

Děkujeme za Vaší poptávku

Vaše poptávku se nepovedlo odeslat zkontrolujte správnost vyplnění polí

Ochrana osobních údajů

Zpracovatel webu Unlock studio uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se Zákonem  č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně a doplnění některých zákonů v platném znění.

Jaké osobní údaje shromaždujeme ?

Osobní údaje sbíráme za účelem zasílání objednaného zboží na Vaši adresu. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu klientského vztahu a správné vybavení objednávky. Základním předpokladem pro získání jakýchkoli informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

 

Ve Vaší nezávazné poptávce - /formulář/, kde můžete vyjádřit souhlas k možnému dalšímu zpracování os.údajů, pokud s dalším zpracováním souhlasíte, tak si Vaše údaje necháme pro další možnou naší spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte tak po nejnutnější komunikaci Vaše os.údaje z naší databáze smažeme. Za smazaní a práci s os. údaji odpovídá náš zpracovatel /správce webu/ os.údajů Unlock studio.

 

Údaje sbíráme tímto způsobem – při nezávazné poptávce a při následné komunikaci mailem. Jedná se o jméno a příjmení, fakturační a dodací adresu, telefonický a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost Unlock studio řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami.

 

Proč tyto údaje potřebujeme ?

Osobní údaje jsou v první řadě využívané na elektronické vybavení objednávky, realizaci dodávky, vyúčtováni plateb a s tím související komunikaci. Dále mohou být použity pro reklamní účely  k tvorbě rozličných statistik /adwords a podobně/, které jsou však využívané pouze k interním účelům.

Zpracovatel webu Unlock studio se zároveň zavazuje k tomu, že Vaše osobní údaje nebudou poskytnuté třetím stranám, s výjimkou subdodavatelů – doručení objednávky  a zprostředkovatelů, a to pouze takové, které jsou nevyhnutné pro úspěšnou realizaci objednávky a její dodávky.